Magyar Elektrotechnikai Egyesület

XIII. MECHWART ANDRÁS IFJÚSÁGI TALÁLKOZÓ

A Mechwart András Ifjúsági Társaság (MAIT) célul tűzte ki, hogy a szakma fiatal kutatói, művelői között minél inkább elmélyítse a szakmai, baráti kapcsolatokat. Ennek elősegítésére az idei évben 2023. szeptember 19-én rendezi szakmai konferenciáját fiatalok számára.

A találkozó elsődleges célja, hogy a tématerület kiváló alakjainak, a magyarországi és határon túli oktatási intézmények hallgatóinak (BSc, MSc, PhD), valamint az iparban dolgozó fiatal munkatársainak előadásaival kitekintést nyújtson a villamos energetika, automatika és a kapcsolódó interdiszciplináris területeken zajló aktuális kutatásokra. A szakmai előadások mellett a rendezvény a MAIT Egyesületen belüli szerepvállalásának áttekintésére, illetve aktuális, az elektrotechnikai iparhoz kötődő kérdések megvitatására is lehetőséget biztosít.

A konferencia a 69. MEE Vándorgyűlés 0. napján, Siófokon kerül megrendezésre. A részvétel előadók számára díjmentes. A rendezvényen lehetőség van szakmai előadás megtartására, illetve ehhez kapcsolódó kézirat benyújtására is.

A konferenciára minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk! Szeretnénk kérni, hogy a rendezvény hírét juttassa el az érdekeltekhez, biztasson minél több embert a részvételre!

Kérjük, hogy előadásának kivonatát 2023. április 14-ig töltse fel a Vándorgyűlés rendszerében: http://vandorgyules.mee.hu/eloadoi_regisztracio

A konferenciára beküldött kéziratokból bírált, ISBN számos, DOI azonosítóval ellátott kiadvány készül, valamint a Társaság online felületen is közzé teszi azokat, amennyiben a szerzők hozzájárulnak. 

Az Ifjúsági Találkozóval kapcsolatban további információ kérhető a mait@mee.hu e-mail címen.

 

Kivonat beküldése 2023.04.14
Kivonat elbírálása 2023.05.30
Teljes cikk beküldése 2023.08.21
Prezentáció megküldése 2023.08.21
Teljes cikk elfogadása 2023.09.10
MAIT 2023 2023.09.19

 

MAGYAR ELEKTROTECHNIKAI EGYESÜLET
MECHWART ANDRÁS IFJÚSÁGI TÁRSASÁG
1075 BUDAPEST, MADÁCH IMRE ÚT 5. 
TEL.: +36 1 312 0662
MAIT@MEE.HU