Szakmai verseny - 2022. év legjobb villanyszerelője

Idén is meghirdettük szakmai versenyünket, melyben a lakosság értékelései alapján rangsoroltuk az áramkapocs rendszerünkben jelenlévő szakembereket.
Wiha Werkzeuge GmbH felajánlásából értékes szerszámkészlettel ajándékozzuk meg a legjobbnak ítélt villanyszerelőket. A Wiha támogatását ezúton is köszönjük!

 

A nyertesek 2022-ben:
1. helyezett: Abonyi Mihály 
(Wiha Villanyszerelo szerszámkészlet Competence XL 80 részes, kofferben)

2. helyezett: Kurucz Gábor 
(Wiha L electric villanyszerelő szerszámkoffer alapkészlet 39 részes)

3. helyezett: Hollós Péter (Wiha Speed E-csavarhúzó)Miért jött létre az aramkapocs.hu?

A Magyar Elektrotechnikai Egyesület a magyar villamosipar legnagyobb független szakmai szervezeteként szerepet vállal a megbízható villamosenergia-ellátás és felhasználás színvonalának és hatékonyságának emelésében. „Biztonságos villanyszerelés” projektünk célja, hogy elsősorban élet- és vagyonvédelmi szempontból tudatosítsa a lakosság számára a biztonságos villanyszerelés fontosságát, és támogatni kívánja azokat a termékeket és szolgáltatásokat, amelyek a minőségi villanyszerelést szolgálják.

Az aramkapocs.hu weboldalunk annak szellemében jött létre, hogy egy közös platformot biztosítson a lakossági felhasználók, a közös képviselők és a minőségi munkát végző megbízható szakemberek számára.

Szakemberként hogyan kerülhetek be a rendszerbe?

ELMŰ ajánlott szerelő / MVM Émász ajánlott szerelő

Első körben a MEE VET által nyilvántartott Regisztrált villanyszerelők tehetnek ismeretfelújító vizsgát a ELMŰ és MVM Émász által évente meghirdetett pályázat útján.

További ajánlott szakemberek a MEE ajánlásával

A felületen olyan felülvizsgálók és egyéb szakterületen tevékenykedő szakemberek is szerepelnek, akik már bizonyították tudásukat a Magyar Elektrotechnikai Egyesület felé. 

 

Magyar Elektrotechnikai Egyesület

mee@mee.hu

http://www.mee.hu