Magyar Elektrotechnikai Egyesület

XI. MECHWART ANDRÁS IFJÚSÁGI TALÁLKOZÓ

Ismét Ifjúsági Találkozó a MEE Mechwart András Ifjúsági Társaság szervezésében!

A Mechwart András Ifjúsági Társaság (MAIT) célul tűzte ki, hogy a szakma fiatal kutatói, művelői között minél inkább elmélyítse a szakmai, baráti kapcsolatokat. Ennek elősegítésére az idei évben 2021. szeptember 21-én rendezi szakmai konferenciáját fiatalok számára.

A találkozó elsődleges célja, hogy a tématerület kiváló alakjainak, a magyarországi és határon túli oktatási intézmények hallgatóinak (BSc, MSc, PhD), valamint az iparban dolgozó fiatal munkatársainak előadásaival kitekintést nyújtson a villamos energetika, automatika és a kapcsolódó interdiszciplináris területeken zajló aktuális kutatásokra. A szakmai előadások mellett a rendezvény a MAIT Egyesületen belüli szerepvállalásának áttekintésére, illetve aktuális, az elektrotechnikai iparhoz kötődő kérdések megvitatására is lehetőséget biztosít.

A konferencia a 67. MEE Vándorgyűlés 0. napján, Szegeden kerül megrendezésre. A részvétel előadók számára díjmentes.

A konferenciára minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk! Szeretnénk kérni, hogy a rendezvény hírét juttassa el az érdekeltekhez, biztasson minél több embert a részvételre!

Kérjük, hogy előadásának kivonatát 2021. április 15-ig töltse fel a Vándorgyűlés rendszerében az Ifjúsági Találkozó szekciót jelölve:

A konferenciára beküldött cikkekből ISBN számos kiadvány készül, valamint a Társaság online felületen is közzé teszi azokat, amennyiben a szerzők hozzájárulnak. A munkák közül a legjobbakat pedig az Institute of Electrical and Electronics Engineers Power and Energy Society (IEEE PES) magyarországi tagozata díjazza majd.

Az Ifjúsági Találkozóval kapcsolatban további információ kérhető a mait@mee.hu e-mail címen levélben.

Kivonat beküldése 2021.04.14.
Kivonat elfogadása 2021.05.30
Teljes cikk beküldése 2021.07.31
Teljes cikk elfogadása 2021.08.10
MAIT 2021 2021.09.21

MAGYAR ELEKTROTECHNIKAI EGYESÜLET
MECHWART ANDRÁS IFJÚSÁGI TÁRSASÁG
1075 BUDAPEST, MADÁCH IMRE ÚT 5. 
TEL.: +36 1 312 0662
MAIT@MEE.HU